COCA D’AMANIDA
INGREDIENTS
Amanida
- 500 g d’aigua
- 4 ous
- 200 g de pernil a trossos
- 250 g de formatge gouda en trossos
- ½ – 1 enciam iceberg
- 1 cogombre (250 g) tallat a rodanxes
- 3 cebes o un porro tallat fi
- 500 g de tomàquets a rodanxes
- un ram de raves tallats a rodanxes fines
Salsa
- 30 g d’herbes aromàtiques
- 100 g de pastanagues a trossos
- 70 g d’api
- 20 g de cebes
- 50 g de nata agra
- 30 g maionesa
- 1 culleradeta de sucre
- 1 culleradeta de sal
- ½ culleradeta de pebre
- 60 g de vinagre
- 60 g d’oli
- 150 g d’aigua
PREPARACIÓ
AMANIDA
1.Es posen els ous en la cistella del got amb 500 gr. d’aigua. 14 minutos/Varoma/V1/ got tancat.
2.Després es passen per aigua freda, es pelen i es tallen a rodanxes, guardi algunes rodanxes per a la decoració.
3. El got s’ha de fer net.
4.Es posa el pernil al Closed lid 4 segundos/V6 i es trasbalsa.
5.Es posa el formatge (Gouda) 4 segundos/V6 i es trasbalsa.
6.Es cobreix un motlle (Ø 28 cm) amb la meitat de les fulles d’amanida, cogombres, cebes tendres, tomàquets, ous, pernil i formatge picat i raves. S’apilen l’un sobre l’altre.
7.Es cobreix amb la cel · lofana i dalt es posa un plat de mida adequada al motlle, perquè faci pes.
8.Es decora la coca amb els ous tallats en rodajoas i els tomàquets restants.
LA SALSA
1. Es posen tots els ingredients en en el got del Thermomix, lid 15 segundos/V8 i se serveix la salsa a la coca d’amanida.